CoachinG Almere

“Iemand die nog nooit een fout heeft gemaakt, heeft nog nooit wat nieuws geprobeerd.”
– Albert Einstein

Hoofdpersoon Coaching

Coaching Almere is er voor jou. Wij combineren tijdens coaching het beste van twee werelden. Onze coaches zijn namelijk allemaal gecertificeerd psycholoog, en kunnen hiermee doeltreffend tot de kern komen. Wanneer je toe bent toe aan de volgende stap maar ook als je even niet meer weet hoe je alle ballen in de lucht moet houden. Je zoekt rust, ontspanning, overzicht en inzicht.


Je vraagt je misschien af; ga ik wel de goede richting op, is wat ik doe nog wel belangrijk en ben ik nog wel met de juiste dingen bezig? Moet ik niet iets anders doen? Een coachingstraject helpt je deze vragen te beantwoorden. Zo krijg je helderheid en weet je weer wat je wilt.

Het besluit om naar een coach te gaan is er vaak niet een van elke dag. Veel mensen vragen zich af of het wel het juiste moment is, of: gaat het mij wel wat opleveren. Wij kunnen ons voorstellen dat er voorafgaand aan een traject nog veel vragen zijn. Twijfel niet langer en laat ons je helpen deze vragen te beantwoorden in een persoonlijk adviesgesprek!

Coaching voor iedereen

Leer je kwaliteiten en valkuilen kennen

Leer wat jou beweegt en kom in je flow

Leer te leven naar je waarden: wat is écht belangrijk

Vergroot je veerkracht en kom positiever in het leven te staan

Hoe werkt onze coaching?

Bij Hoofdpersoon coaching zien we het als een uitdaging om jou weer in je kracht te krijgen. De coach helpt jou om je zelfvertrouwen terug te krijgen en zelfstandig keuzes te kunnen en durven maken die passen bij jouw persoonlijke waarden.

Onze coaching is ook zeer geschikt voor bedrijven die hun medewerkers willen helpen de volgende stap te nemen in hun ontwikkeling. Bij Hoofdpersoon zijn alle coaches deskundige psychologen. Dit heeft als groot voordeel dat de coach goed in staat is om jouw gedrag, gedachtes en gevoelens te analyseren.

Gezamenlijk gaan we tijdens de coaching aan de slag met het doorbreken van gewoontes en overtuigingen die jou in het dagelijkse leven belemmeren. Dit doen we aan de hand van jouw coachvraag.

Tijdens het proces van coaching stap je uit je dagelijkse routines en leer je jezelf je omarmen. Met behulp van diverse technieken zorgen wij ervoor dat je creativiteit en energie weer gaan stromen. Hierdoor ontstaan er nieuwe gewoontes, nieuwe overtuigingen en creëer je zelfvertrouwen voor de toekomst.

Op deze manier ben jij in staat om het maximale uit jezelf te halen!

Kies een afspraak

Wil je vrijblijvend kennismaken, één losse afspraak (single-session coaching) of een intake

Ons team

Match agenda's

Kies een specifieke medewerker of ga voor de snelst beschikbare optie

Tarieven

Bekijk onze tarieven voor coaching of plan direct een kennismaking met een van onze coaches

coachvraag bepalen hoe doe je dat

Onze coaches

Onze coaches zijn allemaal opgeleid tot WO Psycholoog en hebben jarenlange ervaring in het coachen van mensen met persoonlijke uitdagingen en ontwikkelvraagstukken. Wij zijn professioneel en doortastend waar nodig, maar vinden het minstens net zo belangrijk dat humor een rol speelt tijdens de coaching.
Wij kauwen geen antwoorden voor en zorgen dat je zelf tot inzichten en oplossingen komt. We starten een traject met het bepalen van jouw coachvraag.
Positief, respectvol, effectief en eerlijk zijn kernwoorden van onze coachingstrajecten.
Je vindt onze coaches in Almere maar coaching op een andere locatie is in overleg mogelijk. Ook voor bedrijven en organisaties komen we graag op locatie.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van coaching? Neem contact op met Hoofdpersoon voor coaching Almere!

Passende coaching voor elke situatie

Coaching Almere wordt verzorgd door Hoofdpersoon. Bij ons vind je een team van ervaren coaches die jou kunnen bijstaan in iedere situatie. We helpen je persoonlijk groeien en keuzes maken.

eft relatietherapie webinar hoofdpersoon

Life coaching

Coaching Almere biedt life coaching. Door middel van gesprekken met onze life coach kom je tot inzichten en ontdek je wat jij wil. Positief, met humor en gericht op jou als persoon.

relatietherapie online

Voor werknemers

Iedere ondernemer wil een gezonde onderneming. Medewerkers die met plezier naar hun werk gaan, energie halen uit wat ze doen, zich begrepen en ondersteund voelen wanneer nodig.

Coach-Almere-Voor-Bedrijven

Carrièrecoach

Misschien zoek je juist naar meer plezier in je werk, wil je weer energie halen uit wat je dagelijks moet doen en twijfel je soms over keuzes en kansen op het gebied van jouw carrière?

Wij hebben een praktijk in Almere Poort aan de Odinstraat 1, 1363 WL. Er zijn ook mogelijkheden om coaching op locatie af te nemen, bijvoorbeeld op kantoor. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Meer interessante artikelen over Coaching?