1. Home
 2. /
 3. Coaching

Coaching Almere

Hoofdpersoon coaching

Coaching Almere is er voor jou. Wanneer je toe bent toe aan de volgende stap maar ook als je even niet meer weet hoe je alle ballen in de lucht moet houden. Je zoekt rust, ontspanning, overzicht en inzicht.
Je vraagt je misschien af; ga ik wel de goede richting op, is wat ik doe nog wel belangrijk en ben ik nog wel met de juiste dingen bezig? Moet ik niet iets anders doen? Een coachingstraject helpt je deze vragen te beantwoorden. Zo krijg je helderheid en weet je weer wat je wilt.

Hoofdpersoon coaching is er ook wanneer je stappen wil maken in je carrière. Je wil vooruit, waarmaken wat je kan, uitdagingen aangaan en je blijven ontwikkelen.
Hoofdpersoon coaching helpt je bij vinden van rust en het creëren van die heldere geest.  Coaching Almere zet jou weer in je kracht en helpt je de uitdaging aan te gaan, zoals jij dat wilt.

Persoonlijk advies over coaching? We vertellen je graag meer.

"Jouw ontwikkeling in de juiste handen"

Leer je kwaliteiten en valkuilen kennen

 

Leer wat jou beweegt en kom in je flow

Leer te leven naar je waarden: wat is écht belangrijk

Vergroot je veerkracht en kom positiever in het leven te staan

Passende coaching voor elke situatie

Coaching Almere wordt verzorgd door Hoofdpersoon. Bij ons vind je een team van ervaren coaches die jou kunnen bijstaan in iedere situatie. We helpen je persoonlijk groeien en keuzes maken.

Life coaching

Coaching Almere biedt life coaching. Door middel van gesprekken met onze life coach kom je tot inzichten en ontdek je wat jij wil. Positief, met humor en gericht op jou als persoon.

Wij reiken je handvatten aan, maar geen antwoorden. Je leert jezelf te ontwikkelen, antwoorden de vinden op problemen die je ervaart en zelfsturend vermogen te creëren. Je haalt het beste uit jezelf.

Coaching is altijd maatwerk dus onze life coaching trajecten zijn dat ook. Meer informatie over onze life coaching in Almere?

Bedrijfscoach; coaching voor werknemers

Iedere ondernemer wil een gezonde onderneming. Medewerkers die met plezier naar hun werk gaan, energie halen uit wat ze doen, zich begrepen en ondersteund voelen wanneer nodig. Met coaching voor werknemers voorkom je verzuim en stress en burn out klachten. Maar verbeter je ook de tevredenheid en het werkplezier van medewerkers die daarnaast beter met belasting en werkdruk kunnen omgaan.

Onze coaching voor werknemers is natuurlijk ook geschikt voor bedrijven die een oplossing zoeken voor medewerkers die willen groeien en ontwikkelvragen hebben. Onze coaches zijn uitstekend opgeleid in én hebben ruime ervaring met duurzame inzetbaarheid, mentale gezondheid en het vergroten van persoonlijke effectiviteit.

Omdat al onze coaches (GZ) psychologen zijn met een universitaire achtergrond kunnen wij altijd de beste kwaliteit coaching leveren. Wij onderscheiden ons verder in de extra mogelijkheden die we hebben naast coaching om bedrijven te ondersteunen en ontzorgen. Denk hierbij aan trainingen op de werkvloer om mentale gezondheid te bevorderen, online trainingen (laagdrempelig en kwalitatief) en diagnostiek en behandeling voor wanneer psychische klachten de overhand nemen en een van jouw medewerkers buiten spel zet.

Wil je kennismaken met de mogelijkheden voor een bedrijfscoach en coaching voor werknemers aanbieden binnen jouw organisatie? Bekijk dan onze coaching voor wernemers pagina

Carrièrecoach in Almere

Je bent ambitieus, gaat graag de uitdaging aan en wil vooruit. Of misschien zoek je juist naar meer plezier in je werk, wil je weer energie halen uit wat je dagelijks moet doen en twijfel je soms over keuzes en kansen op het gebied van jouw carrière? En wat als je niet goed weet wat je wil worden? Wat gaat de toekomst voor je brengen wat is de volgende stap?

Coaching Almere heeft voor jou een carrièrecoach;

Samen gaan we op zoek naar antwoorden op al deze vragen en meer. Gesprekken zijn de basis van het ontwikkelproces. Je komt tot inzichten over jouw carrière. Meer informatie over een carrièrecoach vind je op onze carrièrecoach pagina.

coachvraag bepalen hoe doe je dat

De coaches van coaching in Almere

Onze coaches zijn allemaal opgeleid tot WO Psycholoog en hebben jarenlange ervaring in het coachen van mensen met persoonlijke uitdagingen en ontwikkelvraagstukken. Wij zijn professioneel en doortastend waar nodig, maar vinden het minstens net zo belangrijk dat humor een rol speelt tijdens de coaching.
Wij kauwen geen antwoorden voor en zorgen dat je zelf tot inzichten en oplossingen komt. We starten een traject met het bepalen van jouw coachvraag.
Positief, respectvol, effectief en eerlijk zijn kernwoorden van onze coachingstrajecten.
Je vindt onze coaches in Almere maar coaching op een andere locatie is in overleg mogelijk. Ook voor bedrijven en organisaties komen we graag op locatie.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van coaching? Neem contact op met Hoofdpersoon voor coaching Almere!

Persoonlijk advies; coaching voor iedereen

Het besluit om naar een coach te gaan is er vaak niet een van elke dag. Veel mensen vragen zich af of het wel het juiste moment is, of: gaat het mij wel wat opleveren. Wij kunnen ons voorstellen dat er voorafgaand aan een traject nog veel vragen zijn. Twijfel niet langer en laat ons je helpen deze vragen te beantwoorden in een persoonlijk adviesgesprek!

Hoe werkt onze coaching?

Bij Hoofdpersoon coaching zien we het als een uitdaging om jou weer in je kracht te krijgen. De coach helpt jou om je zelfvertrouwen terug te krijgen en zelfstandig keuzes te kunnen en durven maken die passen bij jouw persoonlijke waarden.

Onze coaching is ook zeer geschikt voor bedrijven die hun medewerkers willen helpen de volgende stap te nemen in hun ontwikkeling. Bij Hoofdpersoon zijn alle coaches deskundige psychologen. Dit heeft als groot voordeel dat de coach goed in staat is om jouw gedrag, gedachtes en gevoelens te analyseren.

Gezamenlijk gaan we tijdens de coaching aan de slag met het doorbreken van gewoontes en overtuigingen die jou in het dagelijkse leven belemmeren. Dit doen we aan de hand van jouw coachvraag.

Tijdens het proces van coaching stap je uit je dagelijkse routines en leer je jezelf je omarmen. Met behulp van diverse technieken zorgen wij ervoor dat je creativiteit en energie weer gaan stromen. Hierdoor ontstaan er nieuwe gewoontes, nieuwe overtuigingen en creëer je zelfvertrouwen voor de toekomst.

Op deze manier ben jij in staat om het maximale uit jezelf te halen!

1. Kies je pakket

Kies het coachingspakket dat het beste bij je past.

2. Wij bellen jou

Nadat je het pakket hebt gekozen, bellen wij jou voor een kennismaking. 

Ons team

3. Aan de slag

We gaan samen aan de slag om te werken aan jouw persoonlijke doelen.

Denk niet langer na en ga aan de slag!

Basispakket Coaching

925
 • Persoonlijke begeleiding door psychologen
 • Uitgebreide intake
 • 5 coaching sessies

Premium Coaching

1625
 • Persoonlijke begeleiding door psychologen
 • Uitgebreide intake
 • 10 coaching sessies 
Populair

Premium +

3000
 • Persoonlijke begeleiding door psychologen​
 • Uitgebreide intake
 • 20 coaching sessies
 • Online module naar keuze

Tarieven losse sessies coaching

Op bovenstaande coach pakketten zit een aantrekkelijke korting verwerkt. Mocht je liever per keer een sessie afnemen dan hanteren wij de volgende tarieven:

-Coach intake: 180,- EUR (exclusief BTW), 217,80 EUR (inclusief BTW)

-Coach sessie:  120,00 EUR (exclusief BTW), 145,20 (inclusief BTW)

Een intake duurt ongeveer 60 minuten. Een losse sessie duurt 45 minuten. Op verzoek kunnen de sessies korter of langer afgenomen worden.

Veelgestelde vragen Coaching Almere

Wij hebben een praktijk in Almere Poort aan de Odinstraat 1, 1363 WL. Er zijn ook mogelijkheden om coaching op locatie af te nemen, bijvoorbeeld op kantoor. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op. 

Ja, online coaching is zeker mogelijk. Wij hebben verschillende videodiensten tot onze beschikking die zich goed lenen voor online coaching. Tevens kan er een gemengde variant besproken worden (deels fysiek en deels online). We zoeken altijd naar een weg die het beste werkt, maar ook het beste past in jouw persoonlijke situatie!

Meer interessante artikelen over Coaching?

×