Carrièrecoach

Carrièrecoach; geef je ambitie vorm

Hoofdpersoon coaching

Een carrièrecoach wordt ook wel een loopbaancoach genoemd en kan je helpen bij vraagstukken en veranderingen rondom je carrière en loopbaan. Je vraagt je af of je wel de juiste keuzes maakt in je carrièrepad?
Of ga je met minder energie naar je werk? Ben je je passie uit het oog verloren of loop je tegen ontwikkelvraagstukken aan? Hoofdpersoon carrièrecoaches helpen je met het verkrijgen van inzicht en overzicht.
Wij helpen jou je toekomst en ambities vorm te geven.
Sessie aanvragen? 
Onze carriere coach vertelt je graag meer over onze persoonlijke aanpak op maat.

Als Hoofdpersoon haal jij het maximale uit jezelf

Hoofdpersoon carrièrecoaches helpen je om verandering aan te brengen in je huidige carrière maar gaan ondertussen ook mee op zoek naar wie jij bent en wat je ambities zijn.

Waar krijg je energie van en wat zijn je kwaliteiten? Maar we onderzoeken ook samen waar je energie nu weglekt en hoe je weer met plezier naar je werk zou kunnen gaan.

Dit doen we door middel van motiverende gespreksvoering, positieve psychologie en het aanleren van oplossingsgerichte technieken. Waar nodig kunnen we acceptance and commitment training inzetten om je weer in contact te brengen met wat je echt wil.

We reiken je hulpmiddelen aan en leren je hoe je die inzet, zodat je in de toekomst zelfstandig vooruit kunt.

Loopbaancoaching is ook een manier om te ontdekken wat je drijfveren zijn, waar je kwaliteiten liggen en wat je ambities zijn. Waar ligt jouw stip aan de horizon en wat moet je doen die ambitie waar te maken?

Misschien ben je juist op zoek naar nieuw hoofdstuk in je leven en dan is het met deze inzichten in de hand nog maar een kleine stap naar een studie die bij je past. Of bijvoorbeeld een functie waarin je jouw passie en bevlogenheid kunt ontplooien.

Jouw coachingsvraag staat centraal

Onze coaches zetten jou en je coachingsvraag centraal. Jij behoudt altijd de regie en houdt het stuur in handen. Allereerst gaan we op zoek naar jouw coachingsvraag. Wat is het doel dat je wil bereiken? Op welke vragen zoek je antwoorden?

Coaching is maatwerk en door dat we jouw coachingsvraag centraal zetten, bereiken we jouw doelen sneller. Jij bepaalt dus de richting van jouw coachingstraject en samen gaan we voor ontwikkeling en verandering.

Hoofdpersoon coaches zijn ervaren professionals met een achtergrond als psycholoog. Ons team staat voor je klaar en kan snel schakelen wanneer nodig.

Online, Offline of hybride coachen

Het volgen van een coachingstraject kan zowel online, offline of hybride plaatsvinden. We zoeken dan naar de beste oplossing tussen online en offline coaching. Je bent altijd welkom in onze praktijk in Almere maar ook online kunnen we veel voor je betekenen.

Je kan kiezen tussen drie verschillende coachingstrajecten voor jouw loopbaan en toekomst.

Wil je hulp in het selecteren van het juiste pakket? Onze carrière coaches vertellen je graag alles over de mogelijkheden en over hoe een coachingstraject eruitziet.

Veelgestelde vragen Coaching Almere

Heel veel vragen lenen zich gemakkelijk als coachingsvraag maar er zijn natuurlijk uitzonderingen. Mocht jouw vraag een andere aanpak behoeven dan weten onze psychologen daar altijd een oplossing voor.

Je hebt de keuze uit 3 verschillende pakketten. Afhankelijk van hoe vaak je coaching wil, kan je tussen de 5 en 20 coachingssessies nemen. Veelal boeken we samen zoveel vooruitgang dat 20 sessies altijd ruim voldoende is.

Interessante artikelen over Coaching?