1. Home
 2. /
 3. Coaching

Coaching Almere Hoofdpersoon

Coaching Almere

Je bent toe aan de volgende stap. Hoofdpersoon coaching helpt je bij het verkrijgen van helderheid en rust in de geest. Soms verlies je die, waardoor je het allemaal niet meer kunt overzien. Je hebt het gevoel dat je vastzit en alle ballen niet meer in de lucht kan houden. Hierbij komen vragen kijken. Je vraagt je af of je nu wel de juiste richting opgaat, met de juiste dingen bezig bent en of het nog wel belangrijk is wat je doet.  

 

 “Jouw ontwikkeling in de juiste handen”

 

Leer je kwaliteiten en valkuilen kennen

 

Leer wat jou beweegt en kom in je flow

Leer te leven naar je waarden: wat is écht belangrijk

Vergroot je veerkracht en kom positiever in het leven te staan

Hoofdpersoon Coach Almere

Onze coaches bij Hoofdpersoon zijn allemaal opgeleid tot WO Psycholoog en hebben jarenlange ervaring met de behandeling van psychische problemen én persoonlijke ontwikkelvraagstukken. Wij zijn professioneel en doortastend waar nodig, maar vinden het minstens net zo belangrijk dat humor een rol speelt tijdens de coaching.

Persoonlijk advies Coaching

Het besluit om naar een coach te gaan is er vaak niet een van elke dag. Veel mensen vragen zich af of het wel het juiste moment is, of: gaat het mij wel wat opleveren. Wij kunnen ons voorstellen dat er voorafgaand aan een traject nog veel vragen zijn. Twijfel niet langer en laat ons je helpen deze vragen te beantwoorden in een persoonlijk adviesgesprek! 

coachvraag bepalen hoe doe je dat

Hoe werkt onze coaching?​

Bij Hoofdpersoon coaching zien we het als een uitdaging om jou weer in je kracht te krijgen. De coaching van Hoofdpersoon helpt jou om het zelfvertrouwen terug te krijgen en zelfstandig keuze te kunnen en durven maken in de richting van jouw waarden.

Onze coaching is ook zeer geschikt voor bedrijven die hun medewerkers willen helpen de volgende stap te nemen in hun ontwikkeling. Bij Hoofdpersoon zijn alle coaches deskundige psychologen. Dit heeft als groot voordeel dat de coach goed in staat is om jouw gedrag, gedachtes en gevoelens te analyseren. Gezamenlijk gaan we tijdens de coaching aan de slag met het doorbreken van gewoontes en overtuigingen die jou in het dagelijkse leven belemmeren. Dit doen we aan de hand van jouw coachvraag.

Tijdens het proces van coaching stap je uit je dagelijkse routines en durf je uit te dragen waar jij voor staat.  Met diverse technieken zorgen wij ervoor dat creativiteit en energie weer gaan stromen. Hierdoor ontstaan er nieuwe gewoontes, nieuwe overtuigingen en creëer je zelfvertrouwen voor de toekomst. 

Op deze manier ben jij in staat om het maximale uit jezelf te halen!

1. Kies je pakket

Kies het coachingspakket dat het beste bij je past.

2. Wij bellen jou

Nadat je het pakket hebt gekozen, bellen wij jou voor een kennismaking. 

3. Aan de slag

Tijdens de kennismaking stellen we samen met jou een coachingsplan op, gericht op jouw persoonlijke doelen.

Denk niet langer na en ga aan de slag!

Basispakket Coaching

1049
00
 • Persoonlijke begeleiding door psychologen
 • Uitgebreide intake
 • 5 coaching sessies

Premium Coaching

1855.92
1599
00
 • Persoonlijke begeleiding door psychologen
 • Uitgebreide intake
 • 10 coaching sessies 
Populair

Premium +

3500
2900
 • Persoonlijke begeleiding door psychologen​
 • Uitgebreide intake
 • 20 coaching sessies
 • Online module naar keuze

Coaching voor bedrijven

Hoofdpersoon Coaching is erg geschikt voor bedrijven die een oplossing zoeken voor medewerkers die willen groeien en ontwikkelvragen hebben. Onze coaches zijn opgeleid in én hebben ruimte ervaring met duurzame inzetbaarheid, mentale gezondheid en het vergroten van persoonlijke effectiviteit. Omdat al onze coaches (GZ) psychologen zijn met een universitaire achtergrond hebben wij vertrouwen in de kwaliteit die we kunnen leveren. Wij onderscheiden ons verder in de extra mogelijkheden die we hebben naast coaching om bedrijven te ondersteunen en ontzorgen. Denk hierbij aan trainingen op de werkvloed om mentale gezondheid te bevorderen, online trainingen (laagdrempelig en kwalitatief) en diagnostiek en behandeling voor wanneer psychische klachten de overhand nemen. 

Wil je een oriënterend gesprek plannen om de mogelijkheden te bespreken voor jouw bedrijf? Wij kijken graag wat we voor jullie kunnen doen.

 

Veelgestelde vragen Coaching Almere

Wij hebben een praktijk in Almere Poort aan de Odinstraat 1, 1363 WL. Er zijn ook mogelijkheden om coaching op locatie af te nemen, bijvoorbeeld op kantoor. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op. 

Ja, online coaching is zeker mogelijk. Wij hebben verschillende videodiensten tot onze beschikking die zich goed lenen voor online coaching. Tevens kan er een gemengde variant besproken worden (deels fysiek en deels online). We zoeken altijd naar een weg die het beste werkt, maar ook het beste past in jouw persoonlijke situatie!

Meer interessante artikelen over Coaching?

×