Lifecoach Almere

Coaching gericht op persoonlijke aandacht en ontwikkeling

Coaching gericht op persoonlijke aandacht en ontwikkeling

Je hebt het druk, je mist overzicht en rust. Je wil weer een heldere geest hebben en ontspannen kunnen nadenken over wie jij bent en wat je wil. Inzicht en overzicht zijn kernwoorden in wat jij zoekt. Een lifecoach helpt je met de vinden van antwoorden op deze vragen. Lifecoaching in Almere vertelt je graag over wat een life coach is, waarom je naar een life coach zou kunnen gaan en het belangrijkste: hoe wij van Life coaching Almere jou kunnen helpen. Hoe kun jij weer de hoofdpersoon van jouw leven worden?

Hoofdpersoon & lifecoaching

Hoofdpersoon staat voor persoonlijke aandacht en ontwikkeling. Wij bieden jou life coaching waarbij jij inzichten krijgt in jouw eigen leven. We willen jou helpen om uit die ene vicieuze cirkel te komen, zodat jij stappen kan maken richting de toekomst. De life coaching is gericht op preventie en ontwikkeling.

Lifecoaching is een laagdrempelige manier om effectief aan de slag te gaan met persoonlijke en mentale uitdagingen. Lifecoaching is er voor iedereen.

Heb je de keuze gemaakt om te beginnen met een coachingstraject? Wij zorgen ervoor dat er een plekje voor jou beschikbaar is, zodat je snel terecht kan voor een eerste coachingssessie. Onze aanpak is rechtdoorzee, eerlijk en met ruimte voor eigen inbreng. Uiteraard zijn wij integer en gaan wij vertrouwelijk om met de informatie die je met ons deelt.

Bij Hoofdpersoon sta jij centraal en gaan we samen op zoek naar meer balans in jouw leven.

Breng jezelf weer in balans

Life coaching draait vooral om de balans tussen je leven en je persoonlijkheid. Deze balans kan verstoord raken waardoor je niet langer optimaal kunt functioneren. Een life coach geeft je praktische handvatten, zodat jij zicht krijgt op de factoren die jou uit balans brengen en leert je hoe je weer de regie over jouw leven terug kunt krijgen. 

Waarom ga je naar een life coach?

Je zit met je handen in het haar en vindt het lastig om alles op een rijtje te zetten. Dat overkomt tegenwoordig veel meer mensen dan dat je wellicht zou denken. Je bent deze niet alleen en steeds meer mensen weten de weg naar een lifecoach te vinden.

Misschien je niet tevreden over hoe dingen nu gaan. Je loopt tegen verschillende problemen aan en door persoonlijke obstakels blijf je in een vicieuze cirkel hangen. Je komt niet verder met je leven of werk. Je wilt dolgraag verandering, maar zoekt naar handvatten om die verandering vorm te geven.

Life coaching bij Hoofdpersoon kan jou helpen om inzicht te krijgen in jouw leven en je helpen bij de verschillende problemen waar je tegenaan loopt.

1. Kies een afspraak

Wil je vrijblijvend kennismaken, één losse afspraak (single-session coaching) of een intake

Ons team

2. Match agenda's

Kies een specifieke medewerker of ga voor de snelst beschikbare optie

3. Aan de slag

We gaan samen aan de slag om te werken aan jouw persoonlijke doelen.

Hoe ziet een coachingstraject eruit bij Life coaching Almere?

Tijdens life coaching worden verschillende onderwerpen die binnen jouw leven van belang zijn besproken. Ben jij jezelf aan het ontdekken en weet je nog niet goed wie je bent, wat je wilt en welke weg je graag wilt bewandelen? De onderwerpen die we bespreken kunnen enorm uiteenlopend zijn. Samen bepalen we de coachvraag (of coachvragen) die centraal komen te staan. Denk daarbij aan vragen als: wie ben ik, wat wil ik in het leven en waar wil ik naar toe in de toekomst? Maar ook angsten of prestatiedruk kun je met onze handvatten beter aan. Wij plaatsen tijdens onze sessies jouw vragen of uitdagingen in een ander daglicht. Of laten je een andere invalshoek zien. Het doel is om te ontwikkelen bij dit onderwerp van gesprek. Soms krijgen gebeurtenissen door onze aanpak een een minder heftige lading. De verschillende problemen of vraagstukken worden in een relevante context besproken, waarbij eventuele gebeurtenissen uit het verleden een plekje kunnen krijgen. We gaan samen opzoek naar positief toekomstperspectief. Het geven van sturing is een onderdeel van de life coaching, zodat jij jouw pad kan bewandelen, op weg naar jouw toekomst.

Life Coachingstrajecten op maat ​

Ieder mens is uniek en maakt zijn of haar eigen ontwikkeling door. Daarom kijken we per individu naar de coachingsvraag en welk traject het beste past bij jou als persoon. Onze coaching op maat is persoonlijk en effectief. Tijdens onze coachingsessies maken we onder andere gebruik

Cognitieve en gedragsmatige technieken
Acceptance and commiment training
-Motiverende gespreksvoering
-Positieve psychologie
-Oplossingsgerichte technieken

Wij bieden je handvatten waarmee je, in de toekomst, zelf aan de slag kunt. Zelfstandig en krachtig.

Veelgestelde vragen Coaching Almere

Wij hebben een praktijk in Almere Poort aan de Odinstraat 1, 1363 WL. Er zijn ook mogelijkheden om coaching op locatie af te nemen, bijvoorbeeld op kantoor. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Ja, online coaching is zeker mogelijk. Wij hebben verschillende videodiensten tot onze beschikking die zich goed lenen voor online coaching. Tevens kan er een gemengde variant besproken worden (deels fysiek en deels online). We zoeken altijd naar een weg die het beste werkt, maar ook het beste past in jouw persoonlijke situatie!

Interessante artikelen over Coaching?