Hoofdpersoon Academy

“Je wordt niet ineens als een vlinder wakker. Groei is een proces” – Rupi Kaur

Wat is onze Academy?

Hoofpersoon Academy staat in het teken van cursussen die jouw persoonlijke ontwikkeling stimuleren. Persoonlijke ontwikkeling vindt namelijk ons hele leven plaats. Waar je als kind bij de hand genomen wordt, kom je er daarna steeds meer zelf voor te staan. Hoofdpersoon Academy is opgericht vanuit het geloof dat we allemaal unieke, creatieve en waardevolle mensen zijn. Welke cursus biedt jou de helpende hand naar de krachtigste versie van jezelf?

Hoe krijg je meer zelfvertrouwen

Versterk je zelfvertrouwen

Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen ?

€‎75

relatie testen bij twijfel

Leven mét stress

Hoe blijf ik burn-out de baas?

€‎75

Positieve psychologie

Leer hoe je meer voldoening haalt uit je leven

€‎75

tarieven relatietherapie Hoofdpersoon

Versterk je liefde

Hoe kunnen we onze relatie verbeteren?

€‎149

Op al onze online trainingen zijn Algemene voorwaarden van toepassing

VRAAG ADVIES VIA whatsapp

Pieter van Meer
Pieter van Meer
2024-04-02
Via via zijn we bij Hoofdpersoon terecht gekomen voor onze relatie. Wij bij kennismaking het advies gekregen om te starten met de Houd me vast training. Dit was een gouden greep. Achteraf hebben we nog 5-6 sessies losse sessies relatietherapie gehad om de puntjes op de i te zetten. Wij zijn oprecht erg blij met het resultaat en hadden dit van tevoren niet gedacht!
Paul El Gordo
Paul El Gordo
2024-03-07
Twee intensieve maar mooie en waardevolle trainingsdagen achter de rug bij Hou Me Vast met begeleiding van Jorieke en Rosa-Lin. Bij tijd en wijle verrassend, confronterend, ontroerend maar altijd met positief resultaat. Een aanrader voor iedereen die meer uit zijn relatie wil halen!
peter
peter
2024-02-29
Over mijn behandeling bij de Hoofdpersoon die ik van Onno heb gehad ben ik zeer tevreden over. Ik liep al een tijdje vast met mijn emoties en kwam tot de ontdekking dat het te maken had met een terugval van mijn eerdere traumatische ervaringen. Onno heb ik als heel prettig ervaren. Hij is deskundig, professioneel, begripvol en steunend naar mij toe geweest. Niets was te veel en alles werd open besproken. Mijn partner werd ook op mijn verzoek bij de behandeling betrokken. Aan het eind van de behandeling kreeg ik weer zin om weer dingen te gaan ondernemen. Het prettige van de Hoofdpersoon is, is de kleinschaligheid, het persoonlijke en heb het vooral als maatwerk mogen ervaren.
Manuela Marquez
Manuela Marquez
2024-02-22
Ik volgde een exposure behandeling voor mijn sociale angst en leerde allerlei technieken om mezelf uit te dagen om toch de grens over te gaan. Ik zal natuurlijk soms nog angstig zijn in bepaalde situaties maar deze technieken kan ik in elke context toepassen en maken het iets minder eng. Ik werd uitgedaagd om mezelf kwetsbaar op te stellen en hierdoor steeg mijn zelfverzekerdheid zowel in sociale contexten als in algemene zin. Bovendien daagde mijn psycholoog mij uit om kritisch na te denken over bepaalde handelingen die ik doe. Kort samengevat raad ik deze behandeling zeker aan!
Tonneke Kievits
Tonneke Kievits
2024-02-19
EFT training gevolgd na 50 jaar relatie. Heel veel aan gehad, we snappen elkaar beter, staan er nu veel meer ontspannen in, hebben meer lol en praten weer met elkaar Prima begeleiding. Een aanrader voor iedereen met een stokkende liefdesrelatie.
Dennis Buitenhuis
Dennis Buitenhuis
2024-01-26
Hoofdpersoon is zeer vakkundig. De therapie en gesprekken hebben erg goed geholpen. De medewerkers zijn ook erg vriendelijk en geven een vertrouwd gevoel. Nogmaals bedankt voor alles!
Gabriela Jaga
Gabriela Jaga
2023-12-14
Ik was niet een makkelijke patient, en de meneer Huisman heeft veel tips aan mij geven om rustig te blijven e verder gaan met rare klachten.Accepteren en niet bang worden is echt moeilijk om te doen maar als je praat met iemand wordt makkelijker. Bedankt voor alle tips !
sharina glijn
sharina glijn
2023-11-25
vooral de juiste hulp gekregen die nodig was. Er wordt oprecht naar je geluisterd en daardoor is het ook vertrouwd wat ik heel fijn en belangrijk vind. Veel tips gekregen wat je buiten de therapie kan doen wat ook helpt als je het weer 'zelf' moet doen. Ik ben super blij dat ik deze stap gezet heb en dankbaar voor de groei die ik heb gemaakt dankzij de hulp van Ruben.
Cindy Kerpentier
Cindy Kerpentier
2023-11-21
Heel erg goed geholpen en dingen geleerd waar ik de rest van mijn leven wat aan zal hebben.

Online cursussen

Als we onze kwaliteiten de ruimte geven door ze te ontwikkelen, dan zijn we in staat om het beste uit onszelf te halen. Wat iemand hiervoor nodig heeft, verschilt van mens tot mens. Maar een ding weten we zeker; samen sta je sterker!  Wij helpen door middel van een online cursusaanbod waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat.  Bij Hoofdpersoon Psychologie hebben we in de afgelopen jaren veel mensen begeleid in hun eigen proces. Deze jarenlange professionele, klinische ervaring in de psychologie hebben we gebundeld in toegankelijke cursussen. Samen met de 1-op-1 begeleiding door onze psychologen vormt dit een unieke en op maat te maken ‘zelfontwikkelingstool’ waarmee jouw grenzen verlegd worden. Benieuwd naar het aanbod?
zelfvertrouwen cursus
Schermafbeelding 2022-01-12 om 12.13.42

Online lesprogramma's

Zelfontwikkeling met de kwaliteit van een live cursus, maar dan in je eigen tijd. De programma’s zijn uitgewerkt door psychologen met jarenlange ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. De programma’s blijven een jaar lang beschikbaar in jouw eigen portaal! Bekijk de verschillende thema’s en bekijk welke het beste bij jou past.

Relatietherapie Almere

Workshops

Een dagdeel, dag of meerdere dagen werken aan persoonlijke ontwikkeling maar dan in een groep. Ideaal voor teambuilding of om de mentale vitaliteit op de werkvloer te vergroten. Kies bijvoorbeeld uit de workshop Leven met stress, Positieve Psychologie of Vergroot je zelfvertrouwen.

Schermafbeelding 2022-01-12 om 12.17.11

Business Academy

Zoek je als bedrijf of HR-medewerker naar een duurzaam en compleet programma om mentale weerbaarheid en vitaliteit onder medewerkers te vergroten? In onze Business Academy bieden wij verschillende trainingen aan (op externe locatie of incompany) verspreid over bijvoorbeeld een jaar.