Login Academy <<

Hoofdpersoon Academy

“Je wordt niet ineens als een vlinder wakker. Groei is een proces” – Rupi Kaur

Wat is onze Academy?

Hoofpersoon Academy staat in het teken van cursussen die jouw persoonlijke ontwikkeling stimuleren. Persoonlijke ontwikkeling vindt namelijk ons hele leven plaats. Waar je als kind bij de hand genomen wordt, kom je er daarna steeds meer zelf voor te staan. Hoofdpersoon Academy is opgericht vanuit het geloof dat we allemaal unieke, creatieve en waardevolle mensen zijn. Welke cursus biedt jou de helpende hand naar de krachtigste versie van jezelf?

Hoe krijg je meer zelfvertrouwen

Versterk je zelfvertrouwen

Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen ?

€‎75

relatie testen bij twijfel

Leven mét stress

Hoe blijf ik burn-out de baas?

€‎75

Positieve psychologie

Leer hoe je meer voldoening haalt uit je leven

€‎75

tarieven relatietherapie Hoofdpersoon

Versterk je liefde

Hoe kunnen we onze relatie verbeteren?

€‎149

Op al onze online trainingen zijn Algemene voorwaarden van toepassing

VRAAG ADVIES VIA whatsapp

Mitch Leeuwe
Mitch Leeuwe
2023-09-18
Goed en fijn geholpen. Profesionele mensen en erg toegankelijk. Aanrader voor als je goeie sphycologie en/of coaching zoekt.
Femmeke Verhoeven
Femmeke Verhoeven
2023-08-18
Door de EMDR-therapie van Onno van der Schoot heb ik al mijn negatieve ervaringen een plek kunnen geven. De herinneringen zijn niet weg, maar ik ben weer baas over mijn eigen gedachten en gevoelens hierbij. De sfeer was zo veilig en rustig dat ik de EMDR volledig aan kon gaan, en in de periodes ertussen had ik genoeg tijd om ze te verwerken. De gesprekken met Onno waren door zijn aandacht en enthousiasme zeer verhelderend. Ik voelde mij begrepen en er was veel ruimte om mijn eigen beleving te uiten en mijn stem te laten horen. Kortom: ik heb weer de kracht verder te werken aan mijzelf en heb de regie weer terug over mijn leven. Ik had mij geen betere therapie kunnen wensen en ben diep onder de indruk wat deze therapie bij mij teweeg heeft gebracht. Ik ben dan ook ongeloofelijk dankbaar dat ik deze therapie, in samenwerking met Onno van der Schoot, heb mogen doen.
Rijk Floris
Rijk Floris
2023-05-05
Passende zorg en advies en begeleiding op maat. Ik ben op een hele goede en fijne manier geholpen.
Kim Daamen
Kim Daamen
2023-02-02
Samen met mijn vriend de online cursus ‘Versterk je liefde’ gevolgd bij Hoofdpersoon. Dit was de ideale cursus om elkaar op emotioneel vlak beter te begrijpen en tegelijkertijd actief aan onze relatie te werken. Door de combinatie tussen theorie en praktische oefeningen hebben wij handvatten gekregen om nog meer uit onze relatie te halen. Wij hebben er onwijs veel aan gehad, echt een aanrader!
Patty Buitenhuis
Patty Buitenhuis
2022-12-03
Weer de kracht in mezelf gevonden dankzij de hulp van Onno. Een goed luisterend oor met passende adviezen en écht het steuntje in de rug. Bedankt voor je hulp!
Luke Millar
Luke Millar
2022-10-18
Ik heb de cursus Leven Mét Stress gevolgd om meer balans te krijgen in mijn drukke werkleven. Erg waardevolle modules en oefeningen. Aanrader!
nancy boerema
nancy boerema
2022-10-07
Juiste therapie ontvangen. Aanrader.
patrick hensens
patrick hensens
2022-08-24
Hoofdpersoon.. ik kan er kort over zijn! Bizar goed! Hoe hun mij door het hele traject hebben geholpen! Klasse enorm goede klik met de gene die mij heeft begeleid!, gaan diep tot de kern! Ben er als mens sterker opgeworden!💪 echt een top bedrijf👌
Floris
Floris
2022-01-31
Wij zijn goed geholpen met relatietherapie. Precies wat we nodig hadden.

Online cursussen

Als we onze kwaliteiten de ruimte geven door ze te ontwikkelen, dan zijn we in staat om het beste uit onszelf te halen. Wat iemand hiervoor nodig heeft, verschilt van mens tot mens. Maar een ding weten we zeker; samen sta je sterker!  Wij helpen door middel van een online cursusaanbod waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat.  Bij Hoofdpersoon Psychologie hebben we in de afgelopen jaren veel mensen begeleid in hun eigen proces. Deze jarenlange professionele, klinische ervaring in de psychologie hebben we gebundeld in toegankelijke cursussen. Samen met de 1-op-1 begeleiding door onze psychologen vormt dit een unieke en op maat te maken ‘zelfontwikkelingstool’ waarmee jouw grenzen verlegd worden. Benieuwd naar het aanbod?
zelfvertrouwen cursus
Schermafbeelding 2022-01-12 om 12.13.42

Online lesprogramma's

Zelfontwikkeling met de kwaliteit van een live cursus, maar dan in je eigen tijd. De programma’s zijn uitgewerkt door psychologen met jarenlange ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. De programma’s blijven een jaar lang beschikbaar in jouw eigen portaal! Bekijk de verschillende thema’s en bekijk welke het beste bij jou past.

Relatietherapie Almere

Workshops

Een dagdeel, dag of meerdere dagen werken aan persoonlijke ontwikkeling maar dan in een groep. Ideaal voor teambuilding of om de mentale vitaliteit op de werkvloer te vergroten. Kies bijvoorbeeld uit de workshop Leven met stress, Positieve Psychologie of Vergroot je zelfvertrouwen.

Schermafbeelding 2022-01-12 om 12.17.11

Business Academy

Zoek je als bedrijf of HR-medewerker naar een duurzaam en compleet programma om mentale weerbaarheid en vitaliteit onder medewerkers te vergroten? In onze Business Academy bieden wij verschillende trainingen aan (op externe locatie of incompany) verspreid over bijvoorbeeld een jaar.