Versterk je liefde

“Dit was de ideale cursus om elkaar op emotioneel vlak beter te begrijpen en tegelijkertijd actief aan onze relatie te werken. ” – Kim Daamen

Hoe kunnen we onze relatie versterken?

In deze cursus gaan jullie op zoek naar manieren om de emotionele betrokkenheid in jullie relatie te verbeteren of te herstellen.
Iedereen wordt er een beter mens en betere partner van wanneer we een liefdevolle, veilige band ervaren met onze partner. Maar hoe doe je dit nou in de praktijk? Negatieve patronen liggen namelijk op de loer.

Deze cursus is ontwikkeld voor iedereen die zijn of haar relatie van groot belang vindt. Ook als er geen (grote) relatieproblemen zijn, is deze cursus heel zinvol. In de cursus komen krachtige en bewezen technieken uit de Emotionally Focused Therapy en andere stromingen naar voren. Uit onderzoek blijkt dat partners die zich verbonden voelen, gelukkiger en gezonder in het leven staan.

Ben je net samen of ben je juist al jaren getrouwd? Ben je net gaan samenwonen of heb je juist een LAT-relatie? Deze cursus is op iedereen van toepassing die gelukkig in de liefde wil zijn. Twijfel je? Wij bieden een 14-dagen niet tevreden, geld terug garantie!

Wil jij de volgende stap zetten in jullie relatie? Start dan vandaag nog!

De makers introduceren zich

Bekijk in de video wat jullie allemaal kunnen verwachten tijdens de cursus. De relatietherapeuten die de cursus hebben ontwikkeld stellen zich voor.

Wat kan je van de cursus Versterk je liefde verwachten?

Pieter van Meer
Pieter van Meer
2024-04-02
Via via zijn we bij Hoofdpersoon terecht gekomen voor onze relatie. Wij bij kennismaking het advies gekregen om te starten met de Houd me vast training. Dit was een gouden greep. Achteraf hebben we nog 5-6 sessies losse sessies relatietherapie gehad om de puntjes op de i te zetten. Wij zijn oprecht erg blij met het resultaat en hadden dit van tevoren niet gedacht!
Paul El Gordo
Paul El Gordo
2024-03-07
Twee intensieve maar mooie en waardevolle trainingsdagen achter de rug bij Hou Me Vast met begeleiding van Jorieke en Rosa-Lin. Bij tijd en wijle verrassend, confronterend, ontroerend maar altijd met positief resultaat. Een aanrader voor iedereen die meer uit zijn relatie wil halen!
peter
peter
2024-02-29
Over mijn behandeling bij de Hoofdpersoon die ik van Onno heb gehad ben ik zeer tevreden over. Ik liep al een tijdje vast met mijn emoties en kwam tot de ontdekking dat het te maken had met een terugval van mijn eerdere traumatische ervaringen. Onno heb ik als heel prettig ervaren. Hij is deskundig, professioneel, begripvol en steunend naar mij toe geweest. Niets was te veel en alles werd open besproken. Mijn partner werd ook op mijn verzoek bij de behandeling betrokken. Aan het eind van de behandeling kreeg ik weer zin om weer dingen te gaan ondernemen. Het prettige van de Hoofdpersoon is, is de kleinschaligheid, het persoonlijke en heb het vooral als maatwerk mogen ervaren.
Manuela Marquez
Manuela Marquez
2024-02-22
Ik volgde een exposure behandeling voor mijn sociale angst en leerde allerlei technieken om mezelf uit te dagen om toch de grens over te gaan. Ik zal natuurlijk soms nog angstig zijn in bepaalde situaties maar deze technieken kan ik in elke context toepassen en maken het iets minder eng. Ik werd uitgedaagd om mezelf kwetsbaar op te stellen en hierdoor steeg mijn zelfverzekerdheid zowel in sociale contexten als in algemene zin. Bovendien daagde mijn psycholoog mij uit om kritisch na te denken over bepaalde handelingen die ik doe. Kort samengevat raad ik deze behandeling zeker aan!
Tonneke Kievits
Tonneke Kievits
2024-02-19
EFT training gevolgd na 50 jaar relatie. Heel veel aan gehad, we snappen elkaar beter, staan er nu veel meer ontspannen in, hebben meer lol en praten weer met elkaar Prima begeleiding. Een aanrader voor iedereen met een stokkende liefdesrelatie.
Dennis Buitenhuis
Dennis Buitenhuis
2024-01-26
Hoofdpersoon is zeer vakkundig. De therapie en gesprekken hebben erg goed geholpen. De medewerkers zijn ook erg vriendelijk en geven een vertrouwd gevoel. Nogmaals bedankt voor alles!
Gabriela Jaga
Gabriela Jaga
2023-12-14
Ik was niet een makkelijke patient, en de meneer Huisman heeft veel tips aan mij geven om rustig te blijven e verder gaan met rare klachten.Accepteren en niet bang worden is echt moeilijk om te doen maar als je praat met iemand wordt makkelijker. Bedankt voor alle tips !
sharina glijn
sharina glijn
2023-11-25
vooral de juiste hulp gekregen die nodig was. Er wordt oprecht naar je geluisterd en daardoor is het ook vertrouwd wat ik heel fijn en belangrijk vind. Veel tips gekregen wat je buiten de therapie kan doen wat ook helpt als je het weer 'zelf' moet doen. Ik ben super blij dat ik deze stap gezet heb en dankbaar voor de groei die ik heb gemaakt dankzij de hulp van Ruben.
Cindy Kerpentier
Cindy Kerpentier
2023-11-21
Heel erg goed geholpen en dingen geleerd waar ik de rest van mijn leven wat aan zal hebben.

Na de cursus Versterk je Liefde:

EFT relatietherapie

Wil je wel aan je relatie werken, maar liever niet via onze online cursus? Wij hebben op onze praktijk en online meerdere mogelijkheden om jullie relatie te herstellen of te verdiepen. Zo hebben wij een aantal keer per jaar een krachtige, kortdurende relatietraining (Houd me vast) en we bieden reguliere EFT relatietherapie. Meer weten?

Veelgestelde vragen / FAQ

Vanaf de registratie krijg je een jaar lang toegang tot de cursus Versterk je liefde. Jullie kunnen de cursus dus volledig op eigen tempo doorlopen of meerdere keren achter elkaar doen. 

Ja, dat is mogelijk. Door het te combineren met live relatietherapie door één van onze relatietherapeuten krijgen de onderdelen nog meer persoonlijke verdieping. Bekijk ook onze relatietherapie voor de mogelijkheden.

Uiteraard is dit een persoonlijke kwestie en hebben beide voor- en nadelen. Wat ons betreft is het een niet beter dan het ander. Bekijk jullie persoonlijke situatie goed en maak aan de hand daarvan een beslissing. Als we dan toch voordelen moeten opnemen dan is deze cursus laagdrempelig, de cursus is ontwikkeld door relatietherapeuten met jarenlange ervaring op dit gebied en werken nog steeds in de dagelijkse praktijk, te doen in jouw eigen tijd, er zijn nooit wachtlijsten, de relatietherapeuten van Hoofdpersoon staan voor je klaar in de community, het is betaalbaar.. en zo kunnen we nog wel even doorgaan 🙂

Neem gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt je wilt laten adviseren!