Loggin naar Academy portal hier <<

Versterk je liefde

“Een gezonde relatie is een plek waar je je veilig en geaccepteerd voelt.”
– Marijke Meeuwsen

Hoe kunnen we onze relatie versterken?

In deze cursus gaan jullie op zoek naar manieren om de emotionele betrokkenheid in jullie relatie te verbeteren of te herstellen. 

Iedereen wordt er een beter mens en betere partner van wanneer we een liefdevolle, veilige band ervaren met onze partner. Maar hoe doe je dit nou in de praktijk? Negatieve patronen liggen namelijk op de loer.

Deze cursus is ontwikkeld voor iedereen die zijn of haar relatie van groot belang vindt. Ook als er geen (grote) relatieproblemen zijn, is deze cursus heel zinvol. In de cursus komen krachtige en bewezen technieken uit de Emotionally Focused Therapy en andere stromingen naar voren. Uit onderzoek blijkt dat partners die zich verbonden voelen, gelukkiger en gezonder in het leven staan.

Ben je net samen of ben je juist al jaren getrouwd? Ben je net gaan samenwonen of heb je juist een LAT-relatie? Deze cursus is op iedereen van toepassing die gelukkig in de liefde wil zijn. Twijfel je? Wij bieden een 14-dagen niet tevreden, geld terug garantie!

Wil jij de volgende stap zetten in jullie relatie? Start dan vandaag nog!

De makers introduceren zich

Bekijk in de video wat jullie allemaal kunnen verwachten tijdens de cursus. De relatietherapeuten die de cursus hebben ontwikkeld stellen zich voor.

Wat kan je van de cursus Versterk je liefde verwachten?

Na de cursus Versterk je Liefde:

Veelgestelde vragen / FAQ

Vanaf de registratie krijg je een jaar lang toegang tot de cursus Versterk je liefde. Jullie kunnen de cursus dus volledig op eigen tempo doorlopen of meerdere keren achter elkaar doen. 

Ja, dat is mogelijk. Door het te combineren met live relatietherapie door één van onze relatietherapeuten krijgen de onderdelen nog meer persoonlijke verdieping. Bekijk ook onze relatietherapie voor de mogelijkheden. 

Uiteraard is dit een persoonlijke kwestie en hebben beide voor- en nadelen. Wat ons betreft is het een niet beter dan het ander. Bekijk jullie persoonlijke situatie goed en maak aan de hand daarvan een beslissing. Als we dan toch voordelen moeten opnemen dan is deze cursus laagdrempelig, de cursus is ontwikkeld door relatietherapeuten met jarenlange ervaring op dit gebied en werken nog steeds in de dagelijkse praktijk, te doen in jouw eigen tijd, er zijn nooit wachtlijsten, de relatietherapeuten van Hoofdpersoon staan voor je klaar in de community, het is betaalbaar.. en zo kunnen we nog wel even doorgaan 🙂

Neem gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt je wilt laten adviseren!

×