Loggin naar Academy portal hier <<

Over Hoofdpersoon

Bij Hoofdpersoon worden wij blij om elke dag een bijdrage te kunnen leveren in het persoonlijk ontwikkelen van talenten. Onze missie is mentale gezondheid voor iedereen! Wij stimuleren ‘anders’ en kijken naar de mooie eigenschappen van de mens. Wij geloven in de kracht van mentale gezondheid. Dit is ons motief. Soms zodat je de lat voor de toekomst naar een hoger niveau kan brengen. Soms om de lat juist wat te verlagen. Altijd vanuit enthousiasme en op een toegankelijke manier.

Ontmoet het team

Hoofdpersoon heeft diverse trainingen online, workshops voor groepen, coaching gericht op zelfontwikkeling,relatietherapie en behandeltrajecten bij psychische problemen. Tijdens onze trajecten sta jij als hoofdpersoon centraal en word je ondersteund door onze specialisten.
Aan de hand van wetenschappelijk onderbouwde behandeltechnieken en een persoonlijke aanpak, zorgt Hoofdpersoon voor een aanpak op maat. Wij helpen te reflecteren op wat je voelt, denkt en doet, zodat je waarde en richting leert geven aan het verhaal van jouw leven. Wij helpen jou bij de realisatie van de persoon die jij daadwerkelijk in deze fase van je leven wilt zijn. Jij wordt hoofdpersoon in jouw leven!

Ontmoet onze GZ-psycholoog en Relatietherapeut Jorieke Wolterink

drs. Jorieke Wolterink

Mede-oprichter Hoofdpersoon - GZ Psycholoog - Supervisor VGCT - EFT relatietherapeut

Jorieke Wolterink is mede-oprichter van Hoofdpersoon. Zij studeerde in Groningen Psychologie. Zij heeft veel werkervaring opgedaan met een breed scala aan psychische problemen, waaronder depressies, angst/trauma klachten, verslavingszorg en burn-out problematiek. Jorieke is opgeleid tot post-doctoraal BIG (29909711525), GZ-Psycholoog, Cognitief Gedragstherapeut VGCT, EFT Register en EMDR therapeut. Daarnaast geeft zij supervisie en leertherapie in het kader van de VGCT en de GZ-opleiding.

EFT therapeut Onno van der Schoot GZ-psycholoog in Almere

Onno van der Schoot Msc

Mede-oprichter Hoofdpersoon - GZ Psycholoog - EFT relatietherapeut

Onno is mede-oprichter van Hoofdpersoon psychologie. Hij studeerde in Utrecht Klinische en Gezondheidspsychologie. Hij heeft veel werkervaring opgedaan met een breed scala aan psychische problemen, waaronder depressies, angst/trauma klachten en burn-out problematiek.

Onno is opgeleid tot post-doctoraal BIG (09918006925) GZ-Psycholoog, EMDR Practioner en EFT register relatietherapeut (Emotional Focused Therapy). Onno geeft supervisie en werkbegeleiding in het kader van de opleiding tot GZ-psycholoog.

Psycholoog Almere Fenna de Jongh

Fenna de Jongh Msc

Psycholoog - EFT relatietherapeut

Fenna studeerde Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Zij heeft een dubbele Master afgerond, namelijk Klinische Psychologie en Neuropsychologie. Haar aanpak kenmerkt zich door enthousiasme en een flinke dosis Positieve Psychologie. Zij heeft verder ervaring op het gebied van Cognitieve gedragstherapie, relatietherapie (EFT Register) en EMDR.

IMG_9403

Rosa-Lin Meijer Msc

Psycholoog - EFT Relatietherapeut

Rosa-Lin studeerde psychologie aan Rijksuniversiteit Groningen en de Universiteit van Amsterdam. Naast haar werkzaamheden als psycholoog is zij EFT Relatietherapeut en werkt zij als interviewer mee aan inspirerende filmpjes binnen de psychologie. 

Psycholoog Almere Tessa Brouwer

Tessa Brouwer Msc

Psycholoog - EFT relatietherapeut

Tessa is psycholoog afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Zij heeft onderzoek gedaan naar persoonlijkheidsstoornissen. Als behandelaar heeft zij ervaring op het gebied van Cognitieve gedragstherapie, EMDR, EFT relatietherapie (register relatietherapeut, Emotionally Focused Therapy) en schematherapie.

Kelly Zuidervliet

Kelly Zuijdervliet Msc

Psycholoog i.o. tot GZ-Psycholoog

Kelly studeerde Klinische & Gezondheidspsychologie aan de Universiteit van Utrecht. Zij is momenteel in opleiding tot BIG-geregisteerd GZ-psycholoog bij Altrecht en Hoofdpersoon Psychologie. Als psycholoog heeft zij ervaring op het gebied van ACT, CGT en L-MBT 

Hoofdpersoon Michelle Waterman

Michelle Waterman Msc

Psycholoog i.o. tot GZ-Psycholoog

Michelle studeerde Klinische Neuropsychologie aan de Universiteit van Leiden. Zij werkt als psycholoog in de verpleegzorg en tevens bij Hoofdpersoon Psychologie als psycholoog volwassen zorg. Zij is momenteel in opleiding tot BIG geregistreerd GZ-psycholoog.

IMG_0004 3

Maartje Warmenhoven

Gezins -en relatietherapeut.

Maartje is gezins -en relatietherapeut, geregistreerd bij de Nederlandse vereniging voor relatie -en gezinstherapeuten (NVRG). Zij heeft veel ervaring met stellen in relatieproblemen en gezinsproblematiek. Naast EFT heeft zij meerdere methoden om stellen en gezinnen te helpen met hun problematiek.

Hoofdpersoon Billie

Billie Praktijkhond

Snuffel stagiair

Ik ben Billie. De praktijkhond. Ik lig graag op een divan. Ik zeg altijd maar zo: “komt men over de hond, dan komt men over de staart”. Verder heb ik van psychologie geen kaas gegeten.
×