Over Hoofdpersoon

Bij Hoofdpersoon worden wij blij om elke dag een bijdrage te kunnen leveren in het persoonlijk ontwikkelen van talenten. Onze missie is mentale gezondheid voor iedereen! Wij stimuleren ‘anders’ en kijken naar de mooie eigenschappen van de mens. Wij geloven in de kracht van mentale gezondheid. Dit is ons motief. Soms zodat je de lat voor de toekomst naar een hoger niveau kan brengen. Soms om de lat juist wat te verlagen. Altijd vanuit enthousiasme en op een toegankelijke manier.

Ontmoet het team

Hoofdpersoon heeft diverse trainingen online, workshops voor groepen, coaching gericht op zelfontwikkeling, relatietherapie en behandeltrajecten bij psychische problemen. Tijdens onze trajecten sta jij als hoofdpersoon centraal en word je ondersteund door onze specialisten.

Aan de hand van wetenschappelijk onderbouwde behandeltechnieken en een persoonlijke aanpak, zorgt Hoofdpersoon voor een aanpak op maat. Wij helpen te reflecteren op wat je voelt, denkt en doet, zodat je waarde en richting leert geven aan het verhaal van jouw leven. Wij helpen jou bij de realisatie van de persoon die jij daadwerkelijk in deze fase van je leven wilt zijn. Jij wordt hoofdpersoon in jouw leven!

Ontmoet onze GZ-psycholoog en Relatietherapeut Jorieke Wolterink

drs. Jorieke Wolterink

Mede-oprichter Hoofdpersoon - GZ Psycholoog - Supervisor VGCT - EFT relatietherapeut

Jorieke Wolterink is mede-oprichter van Hoofdpersoon. Zij studeerde in Groningen Psychologie. Zij heeft veel werkervaring opgedaan met een breed scala aan psychische problemen, waaronder depressies, angst/trauma klachten, verslavingszorg en burn-out problematiek. Jorieke is opgeleid tot post-doctoraal BIG (29909711525), GZ-Psycholoog, Cognitief Gedragstherapeut VGCT, EFT Register en EMDR therapeut. Daarnaast geeft zij supervisie en leertherapie in het kader van de VGCT en de GZ-opleiding.

EFT therapeut Onno van der Schoot GZ-psycholoog in Almere

Onno van der Schoot Msc

Mede-oprichter Hoofdpersoon - GZ Psycholoog - EFT relatietherapeut

Onno is mede-oprichter van Hoofdpersoon psychologie. Hij studeerde in Utrecht Klinische en Gezondheidspsychologie. Hij heeft veel werkervaring opgedaan met een breed scala aan psychische problemen, waaronder depressies, angst/trauma klachten en burn-out problematiek.

Onno is opgeleid tot post-doctoraal BIG (09918006925) GZ-Psycholoog, EMDR Practioner en EFT register relatietherapeut (Emotional Focused Therapy). Onno geeft supervisie en werkbegeleiding in het kader van de opleiding tot GZ-psycholoog.

IMG_9403

Rosa-Lin Meijer Msc

Psycholoog - EFT Relatietherapeut

Rosa-Lin studeerde psychologie aan Rijksuniversiteit Groningen en de Universiteit van Amsterdam. Naast haar werkzaamheden als psycholoog is zij EFT Relatietherapeut en werkt zij als interviewer mee aan inspirerende filmpjes binnen de psychologie. 

Ruben Huisman Psycholoog

Ruben Huisman Msc

Psycholoog

Ruben studeerde Psychologie aan de Universiteit van Utrecht. Naast zijn werkzaamheden bij Hoofdpersoon Psychologie is hij werkzaam als psycholoog en diagnosticus in de ouderenzorg. Hij heeft ervaring op gebied van Cognitieve Gedragstherapie.

Suzanne Brands

Suzanne Brands

GZ-Psycholoog

Suzanne Brands studeerde Klinische- en Gezondheidspsychologie aan de Universiteit Utrecht. 
Ze heeft veel werkervaring opgedaan met een breed scala aan psychische klachten, waaronder depressies, angst/traumaklachten en burn-out problematiek. 
Haar persoonlijke stijl kenmerkt zich door authenticiteit en een persoonsgerichte aanpak. 
Suzanne is opgeleid tot postdoctoraal BIG (79925319825) GZ-psycholoog en is daarnaast Buitenpsycholoog. 

Laura Grady

Laura Grady

Psycholoog i.o. tot GZ-Psycholoog

Laura studeerde Health and Social Psychology aan de Universiteit van Maastricht en Klinische & Gezondheidspsychologie aan de Universiteit van Nijmegen. Zij is momenteel in opleiding tot BIG-geregistreerd GZ-psycholoog. Laura haar affiniteit ligt op het gebied van Angststoornissen. Zij heeft ervaring met Cognitieve Gedragstherapie, EMDR, ACT en L-MBT. 

Hoofdpersoon Michelle Waterman

Michelle Waterman Msc

GZ-Psycholoog

Michelle studeerde Klinische Neuropsychologie aan de Universiteit van Leiden. Zij werkt als psycholoog in de verpleegzorg en tevens bij Hoofdpersoon Psychologie als psycholoog in de volwassen zorg. 

IMG_0004 3

Maartje Warmenhoven

Gezins -en relatietherapeut.

Maartje is gezins -en relatietherapeut, geregistreerd bij de Nederlandse vereniging voor relatie -en gezinstherapeuten (NVRG). Zij heeft veel ervaring met stellen in relatieproblemen en gezinsproblematiek. Naast EFT heeft zij meerdere methoden om stellen en gezinnen te helpen met hun problematiek.

Ofer Frenkel Psycholoog

Ofer Frenkel

Psycholoog i.o. GZ-psycholoog

Ofer heeft in 2018 zijn masterstudie Klinische Neuropsychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam afgerond. Naast zijn werk bij Hoofdpersoon werkt hij als psycholoog in de verpleegzorg en als uitvoerend musicus (klassieke muziek). Hij volgt momenteel de opleiding tot BIG geregistreerd GZ-psycholoog.

Psycholoog en relatietherapeut Jonathan

Jonathan Selier

Psycholoog en EFT Relatietherapeut

Jonathan studeerde Psychologie en Filosofie in Amsterdam en Leiden. Hij heeft werkervaring opgedaan met verschillende psychische problemen, waaronder angst/trauma klachten, depressie, persoonlijkheidsproblematiek, ADHD en dwangklachten. Daarnaast is hij een (EFT) Relatietherapeut. Naast zijn baan als behandelaar werkt hij ook mee aan wetenschappelijk onderzoek naar psychische problemen. Hij heeft onder meer ervaring met CGT, ACT, EMDR, EFT, Schematherapie en Affectfobietherapie. 

Hoofdpersoon Billie

Billie Praktijkhond

Snuffel stagiair

Ik ben Billie. De praktijkhond. Ik lig graag op een divan. Ik zeg altijd maar zo: “komt men over de hond, dan komt men over de staart”. Verder heb ik van psychologie geen kaas gegeten.