Positieve psychologie

“Door positief te denken, kun je jouw realiteit veranderen.”
– Marjo de Rooij

Online cursus Positieve Psychologie

Je merkt dat je behoefte hebt aan een positieve kijk op jezelf en op de wereld. Je wil graag meer genieten in het leven, meer zelfvertrouwen ervaren en meer aandacht hebben voor wat er goed gaat. Dan is de cursus Positieve Psychologie precies wat je zoekt! Twijfel je?Wij bieden een 14-dagen niet tevreden, geld terug garantie! De cursus is samengesteld door psychologen die jarenlang ervaring hebben opgedaan op het gebied van positieve psychologie. De cursus is toegankelijk, laagdrempelig en praktisch: doe het wanneer het jou uitkomt en start vandaag nog!

Ontmoet de makers van de cursus

Bekijk de video en ontdek wat je allemaal kan verwachten tijdens de cursus. De psychologen die de cursus hebben ontwikkeld stellen zich ook voor.

Wat is Positieve psychologie?

De positieve psychologie is een wetenschap die zich bezighoudt met de vraag op welke manier wij het beste uit onszelf en anderen kunnen halen. Deze stroming richt zich op het vergroten van krachten, in tegenstelling tot vele andere stromingen in de psychologie, die zich richten op het verminderen van klachten. Uit onderzoek blijkt dat personen die dit leren toepassen significant meer genieten in het leven, en een hoger welbevinden en zelfvertrouwen rapporteren in vergelijking met personen die dit niet doen. Aan de slag dus!
Gratis proberen!

Na de cursus Positieve Psychologie:

Wat kan je van de cursus Positieve Psychologie verwachten?