Hoofdpersoon Academy

“Je wordt niet ineens als een vlinder wakker. Groei is een proces” – Rupi Kaur

Wat is onze Academy?

Hoofpersoon Academy staat in het teken van cursussen die jouw persoonlijke ontwikkeling stimuleren. Persoonlijke ontwikkeling vindt namelijk ons hele leven plaats. Waar je als kind bij de hand genomen wordt, kom je er daarna steeds meer zelf voor te staan. Hoofdpersoon Academy is opgericht vanuit het geloof dat we allemaal unieke, creatieve en waardevolle mensen zijn. Welke cursus biedt jou de helpende hand naar de krachtigste versie van jezelf?

Hoe krijg je meer zelfvertrouwen

Versterk je zelfvertrouwen

Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen ?

€‎75

relatie testen bij twijfel

Leven mét stress

Hoe blijf ik burn-out de baas?

€‎75

Positieve psychologie

Leer hoe je meer voldoening haalt uit je leven

€‎75

tarieven relatietherapie Hoofdpersoon

Versterk je liefde

Hoe kunnen we onze relatie verbeteren?

€‎149

Op al onze online trainingen zijn Algemene voorwaarden van toepassing

VRAAG ADVIES VIA whatsapp

Dennis Buitenhuis
Dennis Buitenhuis
2024-01-26
Hoofdpersoon is zeer vakkundig. De therapie en gesprekken hebben erg goed geholpen. De medewerkers zijn ook erg vriendelijk en geven een vertrouwd gevoel. Nogmaals bedankt voor alles!
Gabriela Jaga
Gabriela Jaga
2023-12-14
Ik was niet een makkelijke patient, en de meneer Huisman heeft veel tips aan mij geven om rustig te blijven e verder gaan met rare klachten.Accepteren en niet bang worden is echt moeilijk om te doen maar als je praat met iemand wordt makkelijker. Bedankt voor alle tips !
sharina glijn
sharina glijn
2023-11-25
vooral de juiste hulp gekregen die nodig was. Er wordt oprecht naar je geluisterd en daardoor is het ook vertrouwd wat ik heel fijn en belangrijk vind. Veel tips gekregen wat je buiten de therapie kan doen wat ook helpt als je het weer 'zelf' moet doen. Ik ben super blij dat ik deze stap gezet heb en dankbaar voor de groei die ik heb gemaakt dankzij de hulp van Ruben.
Cindy Kerpentier
Cindy Kerpentier
2023-11-21
Heel erg goed geholpen en dingen geleerd waar ik de rest van mijn leven wat aan zal hebben.
Theo Stegeman
Theo Stegeman
2023-10-29
Ik heb hele goede ervaringen met de hulp die ik gehad heb en gekregen helaas is de behandeling afgelopen ik ga nu naar een ander traject voor behandeling en ik hoop dat deze het zelfde uitpakt die ik gehad heb ik wil Onno bedanken voor zijn hulp die hij mijn gegeven heeft
Femme B.
Femme B.
2023-10-18
Na 2 volle dagen EFT in groepsverband hebben mijn man en ik elkaar weer gevonden. Dat hadden we van te voren bijna niet meer durven hopen. De liefde is weer terug, de communicatie verloopt soepeler dan ooit. De therapeuten zijn profs die de goede, soms confronterende vragen stellen, op het juiste moment. Ik denk niet dat onze relatie het zonder hen had overleefd.
Thomas Alderse Baas
Thomas Alderse Baas
2023-10-03
We hebben ontzettend veel gehad aan de “Houd Me Vast” EFT-gebaseerde training. Twee volle, intensieve dagen die hebben geleid tot nieuwe inzichten, meer balans en meer begrip naar elkaar. De setting werkte ook erg goed, met een deel theorie en (vrijwillig) delen van ervaringen en een deel praktische oefeningen met z’n tweeën. Al met al een absolute aanrader voor iedereen die behoefte heeft om op een laagdrempelige manier aan verdieping van de relatie te werken.
Mitch Leeuwe
Mitch Leeuwe
2023-09-18
Goed en fijn geholpen. Profesionele mensen en erg toegankelijk. Aanrader voor als je goeie sphycologie en/of coaching zoekt.

Online cursussen

Als we onze kwaliteiten de ruimte geven door ze te ontwikkelen, dan zijn we in staat om het beste uit onszelf te halen. Wat iemand hiervoor nodig heeft, verschilt van mens tot mens. Maar een ding weten we zeker; samen sta je sterker!  Wij helpen door middel van een online cursusaanbod waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat.  Bij Hoofdpersoon Psychologie hebben we in de afgelopen jaren veel mensen begeleid in hun eigen proces. Deze jarenlange professionele, klinische ervaring in de psychologie hebben we gebundeld in toegankelijke cursussen. Samen met de 1-op-1 begeleiding door onze psychologen vormt dit een unieke en op maat te maken ‘zelfontwikkelingstool’ waarmee jouw grenzen verlegd worden. Benieuwd naar het aanbod?
zelfvertrouwen cursus
Schermafbeelding 2022-01-12 om 12.13.42

Online lesprogramma's

Zelfontwikkeling met de kwaliteit van een live cursus, maar dan in je eigen tijd. De programma’s zijn uitgewerkt door psychologen met jarenlange ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. De programma’s blijven een jaar lang beschikbaar in jouw eigen portaal! Bekijk de verschillende thema’s en bekijk welke het beste bij jou past.

Relatietherapie Almere

Workshops

Een dagdeel, dag of meerdere dagen werken aan persoonlijke ontwikkeling maar dan in een groep. Ideaal voor teambuilding of om de mentale vitaliteit op de werkvloer te vergroten. Kies bijvoorbeeld uit de workshop Leven met stress, Positieve Psychologie of Vergroot je zelfvertrouwen.

Schermafbeelding 2022-01-12 om 12.17.11

Business Academy

Zoek je als bedrijf of HR-medewerker naar een duurzaam en compleet programma om mentale weerbaarheid en vitaliteit onder medewerkers te vergroten? In onze Business Academy bieden wij verschillende trainingen aan (op externe locatie of incompany) verspreid over bijvoorbeeld een jaar.