1. Home
  2. /
  3. Academy

Hoofdpersoon Academy

Versterk je zelfvertrouwen

Je wilt zelfverzekerder zijn en met meer vertrouwen sociale contacten aangaan of je werk doen. Met onze cursus ‘Versterk je zelfvertrouwen’ ben je dan op het juiste adres!

Cursus Persoonlijke Ontwikkeling - Leven met stress

Leven met stress

ons online programma Leven mét stress. Blijf burnout de baas en kom steeds meer in balans. Wil jij dat ook? Start dan vandaag nog!

Positieve Psychologie

Positieve psychologie

Je merkt dat je behoefte hebt aan een positieve kijk op jezelf en op de wereld,. Je wil graag meer genieten in het leven, meer zelfvertrouwen ervaren en meer aandacht hebben voor wat er goed gaat. Dan is de cursus Positieve Psychologie precies wat je zoekt!

Online EFT

Online cursus Relatietherapie

Zelf als stel aan de slag met de zelfhulp relatietherapie. Laagdrempelig vanaf de bank of samen aan de eettafel. Met de kracht van bewezen methodieken zoals Emotionally Focused Therapy

Wat is onze Academy?

Hoofpersoon Academy staat in het teken van online cursus en les programma’s die jouw persoonlijke ontwikkeling stimuleren. Persoonlijke ontwikkeling vindt namelijk ons hele leven plaats. Waar je als kind bij de hand genomen wordt, kom je er daarna steeds meer zelf voor te staan. Daarom biedt Hoofdpersoon de helpende hand naar de krachtigste versie van jezelf. Hoofdpersoon Academy is opgericht vanuit het geloof dat we allemaal unieke, creatieve en waardevolle mensen zijn. 

De kunst is deze kwaliteiten ruimte te geven, zodat we ons kunnen ontwikkelen en het beste uit onszelf kunnen halen. Wat iemand hiervoor nodig heeft, verschilt van mens tot mens. Maar een ding weten we zeker; samen sta je sterker! Wij helpen door middel van een online cursus of les programma waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Hierdoor kan je het beste uit jezelf halen.

Bij Hoofdpersoon Psychologie hebben we in de afgelopen jaren veel mensen mogen begeleiden in hun proces van ontwikkeling. Deze jarenlange professionele, klinische ervaring in de psychologie hebben we gebundeld in toegankelijke online programma’s. Samen met de 1-op-1 begeleiding door onze psychologen vormt dit een unieke en op maat te maken ‘zelfontwikkelingstool’ waarmee jouw grenzen verlegd worden.

Vraag een adviesgesprek aan

Online lesprogramma's

Zelfontwikkeling met de kwaliteit van een live cursus, maar dan in je eigen tijd. De programma’s zijn uitgewerkt door psychologen met jarenlange ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. De programma’s blijven een jaar lang beschikbaar in jouw eigen portaal! Bekijk de verschillende thema’s en bekijk welke het beste bij jou past.
Relatietherapie Almere

Workshops

Een dagdeel, dag of meerdere dagen werken aan persoonlijke ontwikkeling maar dan in een groep. Ideaal voor teambuilding of om de mentale vitaliteit op de werkvloer te vergroten. Kies bijvoorbeeld uit de workshop Leven met stress, Positieve Psychologie of Vergroot je zelfvertrouwen.

Business Academy

Zoek je als bedrijf of HR-medewerker naar een duurzaam en compleet programma om mentale weerbaarheid en vitaliteit onder medewerkers te vergroten? In onze Business Academy bieden wij verschillende trainingen aan (op externe locatie of incompany) verspreid over bijvoorbeeld een jaar.

Op al onze online trainingen zijn Algemene voorwaarden van toepassing 

×