Waar helpen wij jou mee?

Bij Hoofdpersoon bieden we gespecialiseerde psychologische diensten aan, waaronder relatietherapie met EFT, persoonlijke coaching om zelfvertrouwen te herstellen, en behandeling van psychische klachten met wetenschappelijk onderbouwde technieken. Onze praktijk in Almere en online sessies zorgen ervoor dat we altijd toegankelijk zijn. Persoonlijke aanpak staat bij ons centraal

Relatietherapie

Hoofdpersoon relatietherapie helpt de emotionele verbinding in je relatie te herstellen. Tijdens relatietherapie wordt voornamelijk gebruik gemaakt van inzichten uit de EFT. Naast onze praktijk in Almere zijn er ook online mogelijkheden.

Coaching

Bij Hoofdpersoon coaching zien we het als een uitdaging om jou weer in je kracht te krijgen. De coaching van Hoofdpersoon helpt jou om het zelfvertrouwen terug te krijgen en zelfstandig keuze te kunnen en durven maken in de richting van jouw waarden.

Zorg (GGZ)

Begeleiding voor mensen met uiteenlopende psychische klachten door gecertificeerde psychologen. We behandelen volgens wetenschappelijk onderbouwde behandeltechnieken en daarbij staat een persoonlijke aanpak centraal.