Login Academy <<

Versterk je liefde

“Dit was de ideale cursus om elkaar op emotioneel vlak beter te begrijpen en tegelijkertijd actief aan onze relatie te werken. ” – Kim Daamen

Hoe kunnen we onze relatie versterken?

In deze cursus gaan jullie op zoek naar manieren om de emotionele betrokkenheid in jullie relatie te verbeteren of te herstellen.
Iedereen wordt er een beter mens en betere partner van wanneer we een liefdevolle, veilige band ervaren met onze partner. Maar hoe doe je dit nou in de praktijk? Negatieve patronen liggen namelijk op de loer.

Deze cursus is ontwikkeld voor iedereen die zijn of haar relatie van groot belang vindt. Ook als er geen (grote) relatieproblemen zijn, is deze cursus heel zinvol. In de cursus komen krachtige en bewezen technieken uit de Emotionally Focused Therapy en andere stromingen naar voren. Uit onderzoek blijkt dat partners die zich verbonden voelen, gelukkiger en gezonder in het leven staan.

Ben je net samen of ben je juist al jaren getrouwd? Ben je net gaan samenwonen of heb je juist een LAT-relatie? Deze cursus is op iedereen van toepassing die gelukkig in de liefde wil zijn. Twijfel je? Wij bieden een 14-dagen niet tevreden, geld terug garantie!

Wil jij de volgende stap zetten in jullie relatie? Start dan vandaag nog!

De makers introduceren zich

Bekijk in de video wat jullie allemaal kunnen verwachten tijdens de cursus. De relatietherapeuten die de cursus hebben ontwikkeld stellen zich voor.

Wat kan je van de cursus Versterk je liefde verwachten?

Mitch Leeuwe
Mitch Leeuwe
2023-09-18
Goed en fijn geholpen. Profesionele mensen en erg toegankelijk. Aanrader voor als je goeie sphycologie en/of coaching zoekt.
Femmeke Verhoeven
Femmeke Verhoeven
2023-08-18
Door de EMDR-therapie van Onno van der Schoot heb ik al mijn negatieve ervaringen een plek kunnen geven. De herinneringen zijn niet weg, maar ik ben weer baas over mijn eigen gedachten en gevoelens hierbij. De sfeer was zo veilig en rustig dat ik de EMDR volledig aan kon gaan, en in de periodes ertussen had ik genoeg tijd om ze te verwerken. De gesprekken met Onno waren door zijn aandacht en enthousiasme zeer verhelderend. Ik voelde mij begrepen en er was veel ruimte om mijn eigen beleving te uiten en mijn stem te laten horen. Kortom: ik heb weer de kracht verder te werken aan mijzelf en heb de regie weer terug over mijn leven. Ik had mij geen betere therapie kunnen wensen en ben diep onder de indruk wat deze therapie bij mij teweeg heeft gebracht. Ik ben dan ook ongeloofelijk dankbaar dat ik deze therapie, in samenwerking met Onno van der Schoot, heb mogen doen.
Rijk Floris
Rijk Floris
2023-05-05
Passende zorg en advies en begeleiding op maat. Ik ben op een hele goede en fijne manier geholpen.
Kim Daamen
Kim Daamen
2023-02-02
Samen met mijn vriend de online cursus ‘Versterk je liefde’ gevolgd bij Hoofdpersoon. Dit was de ideale cursus om elkaar op emotioneel vlak beter te begrijpen en tegelijkertijd actief aan onze relatie te werken. Door de combinatie tussen theorie en praktische oefeningen hebben wij handvatten gekregen om nog meer uit onze relatie te halen. Wij hebben er onwijs veel aan gehad, echt een aanrader!
Patty Buitenhuis
Patty Buitenhuis
2022-12-03
Weer de kracht in mezelf gevonden dankzij de hulp van Onno. Een goed luisterend oor met passende adviezen en écht het steuntje in de rug. Bedankt voor je hulp!
Luke Millar
Luke Millar
2022-10-18
Ik heb de cursus Leven Mét Stress gevolgd om meer balans te krijgen in mijn drukke werkleven. Erg waardevolle modules en oefeningen. Aanrader!
nancy boerema
nancy boerema
2022-10-07
Juiste therapie ontvangen. Aanrader.
patrick hensens
patrick hensens
2022-08-24
Hoofdpersoon.. ik kan er kort over zijn! Bizar goed! Hoe hun mij door het hele traject hebben geholpen! Klasse enorm goede klik met de gene die mij heeft begeleid!, gaan diep tot de kern! Ben er als mens sterker opgeworden!💪 echt een top bedrijf👌
Floris
Floris
2022-01-31
Wij zijn goed geholpen met relatietherapie. Precies wat we nodig hadden.

Na de cursus Versterk je Liefde:

EFT relatietherapie

Wil je wel aan je relatie werken, maar liever niet via onze online cursus? Wij hebben op onze praktijk en online meerdere mogelijkheden om jullie relatie te herstellen of te verdiepen. Zo hebben wij een aantal keer per jaar een krachtige, kortdurende relatietraining (Houd me vast) en we bieden reguliere EFT relatietherapie. Meer weten?

Veelgestelde vragen / FAQ

Vanaf de registratie krijg je een jaar lang toegang tot de cursus Versterk je liefde. Jullie kunnen de cursus dus volledig op eigen tempo doorlopen of meerdere keren achter elkaar doen. 

Ja, dat is mogelijk. Door het te combineren met live relatietherapie door één van onze relatietherapeuten krijgen de onderdelen nog meer persoonlijke verdieping. Bekijk ook onze relatietherapie voor de mogelijkheden.

Uiteraard is dit een persoonlijke kwestie en hebben beide voor- en nadelen. Wat ons betreft is het een niet beter dan het ander. Bekijk jullie persoonlijke situatie goed en maak aan de hand daarvan een beslissing. Als we dan toch voordelen moeten opnemen dan is deze cursus laagdrempelig, de cursus is ontwikkeld door relatietherapeuten met jarenlange ervaring op dit gebied en werken nog steeds in de dagelijkse praktijk, te doen in jouw eigen tijd, er zijn nooit wachtlijsten, de relatietherapeuten van Hoofdpersoon staan voor je klaar in de community, het is betaalbaar.. en zo kunnen we nog wel even doorgaan 🙂

Neem gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt je wilt laten adviseren!