Cursus Versterk je zelfvertrouwen

“Een positieve houding is de sleutel tot een gelukkiger leven.”
– Marije Rijsdijk

Hoe kan ik meer zelfvertrouwen krijgen?

Je wilt zelfverzekerder zijn en met meer vertrouwen sociale contacten aangaan of je werk/studie doen. Met onze cursus Versterk je zelfvertrouwen ben je dan op het juiste adres! We hebben jarenlange ervaring door psychologen en de kwaliteit van een ‘live-cursus’ gebundeld in 7 online modules. Met deze cursus ga je jouw onzekerheid aanpakken! Toegankelijk, laagdrempelig en praktisch: doe het wanneer het jou uitkomt. Twijfel je? Wij bieden een 14-dagen niet tevreden, geld terug garantie! Werk vandaag nog aan meer zelfvertrouwen!
Onzekerheid oorzaken

Met welke (hulp)vragen starten mensen de cursus?

Na de cursus Versterk je Zelfvertrouwen:

Versterk je zelfvertrouwen

Wat kan je van de cursus zelfvertrouwen verwachten?

Gratis proberen!

Ontmoet de makers

Bekijk in de video wat je allemaal kan verwachten tijdens de cursus. De psychologen die de cursus hebben ontwikkeld stellen zich ook voor.

Veelgestelde vragen / FAQ

Vanaf de registratie krijg je een jaar lang toegang tot de cursus Versterk je zelfvertrouwen. Je kan de cursus dus volledig op eigen tempo doorlopen of meerdere keren achter elkaar doen. 

Ja, dat is mogelijk. Door het te combineren met live coaching door één van onze psychologen krijgen de onderdelen nog meer persoonlijke verdieping. Bekijk ook onze coachingspaginavoor de mogelijkheden.

Uiteraard is dit een persoonlijke kwestie en hebben beide voor- en nadelen. Wat ons betreft is het een niet beter dan het ander. Bekijk jouw persoonlijke situatie goed en maak aan de hand daarvan je beslissing. Als we dan toch voordelen moeten opnemen dan is deze cursus laagdrempelig, de cursus is ontwikkeld door psychologen met jarenlange ervaring op dit gebied en werken nog steeds in de dagelijkse praktijk, te doen in jouw eigen tijd, er zijn nooit wachtlijsten, de psychologen van Hoofdpersoon staan voor je klaar in de community, het is betaalbaar.. en zo kunnen we nog wel even doorgaan 🙂

Neem gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt je wilt laten adviseren!