Aanbod


Onze doelgroep bestaat uitsluitend uit volwassenen (18+).

Mensen kunnen met de volgende klachten terecht: angst- en stemmingsklachten, overspanning en burn-out, middelenafhankelijkheid, rouwproblemen, trauma gerelateerde problematiek, psychosomatische klachten, zelfbeeld problematiek en studie gerelateerde problemen. Daarnaast bieden wij relatietherapie.
Onze therapeuten spreken Nederlands, maar waar nodig kan een traject ook in het Engels plaatsvinden. Het is in onze trajecten altijd mogelijk, en vaak wenselijk, om naasten te betrekken (bijvoorbeeld een partner of familielid). Gedurende het behandeltraject zal de behandelaar dit voorleggen, maar clienten kunnen dit ook zelf voorstellen.

Hoofdpersoon Psychologie behandelt geen:

-Kinderen. Cliënten onder de 18 jaar kunnen zich aanmelden bij de Jeugd GGz.

-Complexe, (zeer) ernstige of risicovolle problematiek waarvoor een specialistische behandeling noodzakelijk is. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld psychotische stoornissen of persoonlijkheidsproblematiek.

-Middelenafhandelijkheid die voorop staat als problematiek. U kunt zich hiervoor aanmelden bij de verslavingszorg.

-Cliënten die gedwongen zijn door de reclassering of rechter om een behandeling te ondergaan. Hoofdpersoon Psychologie behandelt alleen cliënten die hiertoe vrijwillig de keuze maken.

Samenwerkingsverbanden:
Onze praktijk werkt samen met het Instituut voor Psychotrauma (IVP), het Netwerk Oncologische Revalisatie Almere (NORA) en QS Gezondheidsmanagement. Wij bieden voor deze partijen behandelingen aan al dan niet privaat gefinancierd. 

meld u direct aan